Villymotor

Author

Jeg har samlet motorlitteratur siden 1947, hvor jeg fik min første salgsbrochure Ariels modelprogram som gave. Siden da er der kommet mange tusinde andre salgsbrochurer ind i samlingen, og endnu flere i form af doubletter.

Jeg er glad for at bytte og købe, samt sælge enkeltbrochurer eller større oplag. Jeg køber gerne enkelttingeller hele samlinger. Bare sig til.

For at gøre det helt klart, gør jeg IKKE i kopier, men alene i de originale ting.

Udover motorcyklerne, dateret tilbage fra omkring 1900 og frem til nutiden, har jeg også samlinger af salgsbrochurer til scootere, til sidevogne og til knallerter. Men derimod kun ganske lidt til biler.

Med tiden vil jeg registrere min samling af især MC-plakater, og dem med hjemmesiden. Men det er en af de ting som bare tager tid.
AuthorDa der også hele tiden skal være tid til at have det sjovt, skal du ikke forvente at jeg sender en bestilt brochure omgående. Der kan godt 2-3 dage. Men heller ikke mere.

Se dig om siderne, som især viser mine doubletter, og vend tilbage hvis du har noget at byde , eller jeg måske har noget, du kan bruge. Det nemmeste for mig er, at du sender mig en mail, via kontaktsidenog jeg vil som regel svare dig hurtigt derefter.

Velkommen til!

 

AuthorAuthor

 

Foredrag og vurderinger

Author

I et vist omfang holder jeg foredrag om motorcykler, især de lidt ældre. Men også om rejser og motorsport, Især Isle of Man.

Når tiden er til det, vurderer jeg gerne motorcykler i forbindelse med salg, dødsfald og lignende.

Kontakt os

Ønsker du at kontakte Villy Poulsen, er du velkommen :

Find mig her