Fynske Motorbaner

Vi skal bare nogle årtier tilbage, stod tilskuerne skulder ved skulder, når der blev kørt motorløb rundt om i Danmark. Fyn har der været flere kendte motorbaner: Fangelbanen, Langesø, Fyns Væddeløbsbane, Odense Speedway og Højbjergbanen, som hver især har trukket op mod 25.000 tilskuere ad gangen til løb, især i de første 10-15 år efter besættelsen.
 
Det er historien om en sportsgren, som altid har haft det svært i Danmark, og måske isærFyn, for ingen af de en gang kendte baner eksisterer længere, og i dag kan selv vigtige løb højest tiltrække nogle hundrede tilskuere. Her er historien skrevet af Villy Poulsen, journalist og forfatter, som beskriver sin egen barndom og ungdom i især motorcykelsporten. Det er i øvrigt Villy Poulsens motorbog nummer 50.
 
Fynske Motorbaner er 88 sider, og udmærker sig især ved de mange originale illustrationer, hvor af mange er hentet i de lokale dagblades fotoarkiver.
200 DKK
 

Foredrag og vurderinger

Author

I et vist omfang holder jeg foredrag om motorcykler, især de lidt ældre. Men også om rejser og motorsport, Især Isle of Man.

Når tiden er til det, vurderer jeg gerne motorcykler i forbindelse med salg, dødsfald og lignende.

Kontakt os

Ønsker du at kontakte Villy Poulsen, er du velkommen :

Find mig her